Translate

четвъртък, 24 април 2014 г.

Има ли тъжна работа от къщи? С изготвянето на некролози и възпоменания.

Идея за тъжна работа от къщи.

Тъжни, както и щастливи моменти има постоянно в живота на почти всяко съвременно семейство. Това определя наличието на постоянна и широка пазарна ниша за надомна работа, защото повечето от тези моменти са свързани с разходи и някой трябва да извършва нужните услуги - некролози, възпоменания, покани, уведомления... Това е възможност за допълнителни доходи, в която е добре своевременно да се настаните, ако искате за дълго да си осигурите редовни и нарастващи приходи.
Откакто свят светува, хората винаги ще се веселят, празнуват, бракосъчетават, раждат, умират ... Всичко това е свързано с изготвянето на съответните покани, честитки, менюта, некролози, възпоменания... Благодарение възможностите на съвременната техника и малко предваритерна подготовка от Ваша страна, това не е трудно да се  прави.

От какво имате нужда за тази работа?

Компютър, принтер, скенер, цифров фотоапарат. С повечето от тези неща повечто съвременни хора разполагат. Значи остава само да се организират така, че те да започнат да им носят доходи и това в случая може да се постигне с работа изцяло от къщи, стига да разположите горната техника на едно бюро.

Излезте с цифровия фотоапарат и наснимайте възможно най-много идеи за мостри на некролози и възпоменания. Ключовите моменти тук са два - достатъчно разнообразие от рамки и достатъчно тъжни текстове и стихове за опечалените хора. Това може да Ви отнеме седмица или 10-тина дни докато се запасите с достатъчно мости и от едните и от другите.

Подготовка на рамки и текстове.

След това си изгответе каталог на рамките и каталог на текстовете. Желателно е да ги класифицирате по някакви признаци, за да не са съвсем хаотично разположени и да е възможно все пак някакво систематично търсене в тях. Възоснова на тези мостри изработете 10 - 15 разнообразни примерни мостри на некролози за различни случаи, като не забравяте и варианти със снимки.

Стартиране с повсеместна разгласа.

И сега остана последната стъпка - разгласата на Вашата дейност по изготвяне на некролози, покани и възпоменания. Разбира се, когато работите от къщи, трябва да съобразите и редицанеудобства, които това може да донесе на съседите Ви. Което означава така да организирате дейността си, че да им пречите възможно най-малко. останалото е обяви, рекламни визитки, листовки - и това трябва да правите почти ежедневно, ако искате с надомна работа да изкарвате сравнително прилични доходи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.