Translate

вторник, 22 април 2014 г.

Продажба при надомна работа.

Доходът идва от продажби.

Без продажба няма доход, особено ако работите надомна работа. Ако сте на трудов договор във фирма, независимо каква Ви длъжността или професията, фирмата се грижи за продажбите, а Вие си гледате само своята работа. Но работите ли от къщи, това не може да става и в(вие трябва да се погрижите и за реализацията на своите продукти при подходящите клиенти.
Някои хора имат златни ръце и могат да произведат чудесни неща. Но стане ли дума за продажбата им, загубват всякакъв кураж и се предават. Няма значение с какво се захващате, но ако не решите този проблем сега, винаги ще губите и ще оставате разочаровани от всяка възможна работа. Може би 90% от всяка надомна работа е умението да се продава.

Тайна за доходна надомна работа.

Затова сега ще Ви разкрия една от тайните за доходна работа от къщи. Тя гласи; Половината от времето и ресурсите си отделяйте за производството на свой уникален продукт, а другата половина - за осъществяване на продажбите. Развийте добра техника за продажба, приемете я като част от своята ежедневна работа и така ще се подсигурите с дейност, съществена за успеха Ви.
Всъщност, способността за подходящо предлагане на Вашия продукт или услуга е даже по-важна от самия продукт. Не съвсем качествен продукт би донесъл финансов успех, ако се предложи правилно за продажба на пазара. Потърсете съвет от всеки, който има опит във Вашата област, обяснете намеренията си, разпитвайте. Опитът е най-добрия учител. С добър съвет, продаваем продукт и упорство Вие ще сте в състояние да развиете печеливша техника за продажба, с каквато и надомна работа да се занимавате.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.